Visie

Vakman centraal

De vakman staat centraal bij Pronk Bouw. Zijn kennis, kwaliteit en ervaring stellen het bedrijf in staat de klant volledig te ‘ontzorgen’. Dat geldt van het realiseren van een klein nieuw- of verbouwplan tot en met het meedenken over een onderhoudsplan, bijvoorbeeld als het gaat om monumenten.

Investeren

Pronk Bouw investeert volop in de eigen medewerkers. Zij hebben – als ze willen – niet alleen een baan voor het leven bij het bedrijf, ze kunnen door training en opleiding ook doorgroeien naar andere, hogere functies of bepaalde specialismen. Het personeelsbeleid is bij Pronk Bouw (mede) onderdeel van de maatregelen die het bedrijf heeft genomen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ambachtelijk eigentijds

Pronk Bouw is een eigentijds en op ambachtelijke leest geschoeid bouwbedrijf, dat is gespecialiseerd in nieuw- en verbouw, restauratie en leidekken. Het bedrijf maakt werken van klein tot groot, van sober tot luxueus, van woning tot bankgebouw en van toilet tot serre. Het werkgebied is geheel Noord-Holland, met een accent op het noordelijke deel van de provincie.


© 2004 - 2019 : Pronk Bouw BV | Ontwerp: Artexion & Design Studio Harry Stam | Realisatie: Artexion, Heerhugowaard

Pronk Bouw BV
Machinestraat 2
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon (0226) 391374
Fax (0226) 392032
Email: info@pronkbouw.nl

BTW NL 810776807B01
KvK Alkmaar 37102114

Postadres
Postbus 20
1749 ZG Warmenhuizen (NH)