Vacature Leidekker Pronk Bouw | 40 uur

Wie ben jij?

Een leidekker die:

  • een echte aanpakker is en houdt van buitenwerk.
  • leergierig is en kan werken en leren tegelijk.
  • geen hoogtevrees heeft.
  • aandacht voor ambacht heeft.

Wat ga je doen?

Je leert het vak op de werkvloer bij Pronk Leidekkers. Je wordt all-round opgeleid, dus naast leidekken leer je ook het werken met lood-, zink- en koper. Je bent werkzaam op vele monumentale gebouwen in heel Noord-Holland en in een vast team. Er is mogelijkheid om deel te nemen aan de (landelijke) opleiding voor leidekkers bij het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen (www.erfgoedopleidingen.nl).

Wie zijn wij?

Wij zijn Pronk Bouw uit Warmenhuizen. Wij bouwen met aandacht; dat is onze meerwaarde en maakt ons een zorgvuldige partner. Wij werken vakkundig en hebben échte ambachtslieden in ons team.

Pronk Bouw heeft een hecht team, waar plezier in het werk en een nuchtere Noord-Hollandse aanpakkersmentaliteit centraal staan. Ben jij de leidekker met lef die ons team komt versterken?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@pronkbouw.nl t.a.v. Glenn Pronk. Heb je nog vragen over de functie of Pronk Bouw? Neem telefonisch contact op via +31(0)226-391374.

Solliciteer nu

 

Blijf op de hoogte!

Is dit niet de vacature die bij jou past, maar wil je wel op de hoogte blijven van toekomstige vacatures of nieuws? Volg Pronk Bouw dan via onze social kanalen óf schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.