Driemond, nieuwbouw eco woonhuis

De opdracht

Aan het begin van 2016 kregen wij van opdrachtgever Ard Jonker een mooie opdracht in Driemond. Of wij een zelfvoorzienende woning van de grond af aan konden opbouwen. De opdrachtgevers wilde een woning met een zo volledig mogelijk eco-design. De kavel waarop het huis zou komen te staan was in het plaatsje Driemond aan de Maanhof.  

 

Het proces

Het wensenlijstje van opdrachtgever Ard Jonker bestond uit Milieubewust, duurzaam, levensloopbestendig, hernieuwbaar stoer en simpel. Met de wensen in onze gedachten doorliepen wij het gehele bouwproces en bouwde wij in de zomer een ecologische woning. 

 

Het resultaat

Momenteel wordt het nagenoeg zelfvoorzienende woonhuis in Driemond bewoond door de woningeigenaren. De woning is bijna volledig eco-design. Het past in het wensenlijstje zoals de opdrachtgever, Ard Jonker, dat had opgesteld. Milieubewust, duurzaam, levensloopbestendig, hernieuwbaar. En stoer en simpel. “Dat was wat we graag wilden en dat is wat gerealiseerd is”, zegt Jonker. Bekijk de foto’s van dit fantastisch duurzame project, dat helemaal voldoet aan de wensen van de tijd en van de klant.