Uitvoerder Pronk Bouw | Noord-Holland | Fulltime

Wie ben jij?

Een gedreven en energieke uitvoerder die:

  • MBO geschoold is en/of aanverwante cursussen heeft gedaan (KOB opleidingen).
  • ongeveer 5 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie.
  • proactief is en zelfstandig kan werken. 
  • projectmatig kan werken in teamverband. 
  • communicatief vaardig is. 

Wat ga je doen?

Jouw standplaats bevindt zich in Warmenhuizen, maar jouw werkgebied bestaat uit Noord-Holland. In dit gebied heb jij gemiddeld 3 tot 6 verschillende bouwprojecten tegelijkertijd onder je hoede, van groot tot klein. Dit kan een nieuwbouwproject zijn voor woningen en/of bedrijfspanden of een verbouwing van woningen en/of winkels, maar ook onderhoudswerk. 

Op elk project zorg jij dat alles in de juiste banen wordt geleid. Is het juiste materiaal aanwezig? Hoeveel materiaal is er nodig? En op welk moment moet dit op de werkplek aanwezig zijn? De antwoorden op deze vragen kun jij - over elke klus - adequaat beantwoorden en je regelt dan ook dat dit zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

Je werkt op dagelijkse basis samen met de projectleider en jouw collega uitvoerders. Samen plannen jullie het personeel en de werkzaamheden op de projecten in. Ook voer je, met aandacht, checks uit op de lopende werkzaamheden om een continue kwaliteit te waarborgen. Afhankelijk van het project, zal je ook de werkvoorbereiding uitvoeren.

Tenslotte volg je de bouwvergaderingen en werkbesprekingen, zodat je altijd volledig op de hoogte bent van alle lopende zaken én met de juiste informatie de klant kunt informeren over de voortgang en kunt adviseren over eventuele keuzes rondom het project.

Wie zijn wij?

Wij zijn Pronk Bouw uit Warmenhuizen. Wij bouwen met aandacht; dat is onze meerwaarde en maakt ons een zorgvuldige partner. Wij werken vakkundig en hebben échte ambachtslieden in ons team.

Pronk Bouw heeft een hecht team, waar plezier in het werk en een nuchtere Noord-Hollandse aanpakkersmentaliteit centraal staan. Ben jij die gedreven en energieke uitvoerder die ons team komt versterken?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@pronkbouw.nl t.a.v. Glenn Pronk. Heb je nog vragen over de functie of Pronk Bouw? Neem telefonisch contact op via +31(0)226-391374.

Solliciteer nu

 

Blijf op de hoogte!

Is dit niet de vacature die bij jou past, maar wil je wel op de hoogte blijven van toekomstige vacatures of nieuws? Volg Pronk Bouw dan via onze social kanalen óf schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.